Moderne enebolig som er prosjektert på Draget i Kristiansund, meget god beliggenhet å utsikt!

Boligen får en attraktiv beliggenhet på Draget boligfelt i Kristiansund. Fra tomteområdet er det utsikt mot Kristiansund sentrum, Kvernberget, Skorpa og Freikollen. Tomten ligger i fine og solrike omgivelser, med sjøen og turområder i umiddelbar nærhet. Ballbinge, lekeplass, barnehager, bareneskole, idrettshall og naturstier ligger ved området. Det er kort avstand til både sentrum og handelsparken på Løkkemyra.

Om huset

Store vindusflater gir Assisi et spennende eksteriør og et lyst interiør. En åpen stue og kjøkkenløsning på nesten 44 kvadratmeter utgjør hjertet av huset. Stuen har selvsagt spiseplass, peis og utgang til en meget romslig terrasse – perfekt til grilling i sommerhalvåret. Med bad i hver etasje og til sammen fire soverom dekker Assisi plassbehovet til de fleste husholdninger. Underetasjen har i tillegg vaskerom og gode lagringsmulighete­r. Det er i tillegg parkerig for to biler under carporten.

Utbygger(e)
Dette er et sammarbeids prosjekt mellom Draget AS og Boligpartner AS. Hustypen heter Assisi, som er et moderne hus tegnet av Boligpartner AS.

Nøkkelinformasjon
Boligtype: Enebolig med carport, prosjektert.
Soverom: 4

Bra: 145 m2
Bya: 132 m2
P-rom: 140 m2

Tomt: 545,7m2
Gnr: 31
Bnr: 1271

Prisantydning
Kr. 4.690.000,- + omkostninger

Adkomst
Ta til venstre rett før Draget barnehage, følg så veien nedover mot Draget. Ta første avkjørsel til høyre, følg så veien oppover. Tomten ligger på venstre side av veien. Det blir satt opp skilt på tomten med informasjon om eiendommen.

Omkostninger
Dokumentavgift til staten: 2,5% av tomteverdien ( kr. 1.250.000,- )
Gebyr for tinglysning av skjøte kr. 1060,-
Gebyr til staten for grunnboksutskrift kr. 202,-
Tinglysingsgebyr for panteobligaskoner i forbindelse med etablering av lån kr. 1060.-

Den totale prisen ved kjøp beregnet prisantydning utgjør kr. 4.723.357,-


Les annonsen på Finn.no
Last ned prospekt

Download