Koselig og innholdsrik enebolig prosjektert på Frei i Kristiansund

Fagerberg har plass til de fleste familier og leverer en praktisk planløsning for store og små. På hovedplanet er det valgt en åpen stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, med ildsted og utgang til uteplass. Her finner du også et stort bad/ vaskerom, sportsbod med egen inngang og en romslig entré. På loftsplanet er det tre soverom, bad, en romslig gang med sitteplass i tillegg til en innvendig bod for god lagringsplass.

Boligtype: Enebolig

Soverom: 3
Bra: 132 m2
Bya: 93 m2
P-rom: 123 m2
Arkitekt: Boligpartner AS
Årlig oppvarmingsbehov: 6893 kWh

Tomt: 1031 m2
Gnr: 119
Bnr: 195

Prisantydning
3.390.000 + omkostninger

Inneholder
1.etg: Stue, kjøkken, bad, entre, vindfang og bod
2.etg: 3 soverom, tv-stue, bad og bod

Harpskaret
Harpskaret ligger i naturskjønne omgivelser med gode sol og utsiktsforhold. Barnevennlig område med kort vei til alt man har behov for. Nærhet til sjøen, Kvalvåg småbåthavn, badestrender, ridesenter, oppkjørte skiløyper og gode tur muligheter. Det tar 10 min å kjøre inn til handelsparken på Løkkemyra og til flyplassen, 18min kjøring inn til Kristiansund sentrum.

Adkomst
Fra gamle Kvalvåg fergekai: Kjør i retning Frei Kirke, forbi ridesenteret og fortsett opp Kvalvågbakken. På toppen av Kvalvågbakken kommer du til et busstopp, merket Harpskaret. Ta første til venstre etter buss-stoppet og fortsett på veien merket gamle Kvalvågveien. Ta deretter første til høyre, her vil du se et stort skilt med informasjon om eiendommen.


Les annonsen på Finn.no
Last ned prospekt