Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Sveberg panorama

Om nærområdet
Svebergmarka er det største utbyggingsområdet for boliger i Malvik kommune, kommunen er en attraktiv kommune å bo i. Området har en meget flott beliggenhet med utsikt ut over sjøen. Et helt nytt boligområde, med ny barneskole, ungdomskole og barnehage. I umiddelbar nærhet har man tilgang til utfartsterreng, Stavsjøen og gangavstand til en av regionens beste badestrender på Storsand. Stavsjøen friluftsområde med mulighet for kajakk padling, tursti, lysløype og grillplasser er i gangavstand fra boligfeltet. Likeså Midtsandtangen friluftsområde, som er opparbeidet til et flott friluftsområde ved sjøen. Her har du også Abrahallen som ligger 1,5km fra Amfi Malvik, en innendørshall med full 11’er-bane, og som har Trøndelags beste treningsforhold på vinterstid, hallen brukes først og fremst til trening av både Rosenborg og breddeklubber i Trondheimsregionen. Sveberg har ingen gjennomgangstrafikk og det er kort vei til samtlige servicefunksjoner og Malviksenteret som dekker alle behov, se Amfi Malvik for nærmere informasjon om butikkutvalg.

Sveberg ligger ca. 20 minutters kjøring fra Trondheim sentrum og ca. 10 minutter fra Stjørdal.

Om boligene
Her vil Plan AS i sammarbeid med TOBB oppføre 26 eneboliger i felt B7. Vi setter opp moderne og lekre Emilie hus med takterasse fra IEC-hus, med to fulle plan og en nydelig takterrasse. Terrassen gir deg fantastiske solforhold og sikrer en god utsikt til nærområdet, boligen har et funkisaktig uttrykk. Og stilfulle Emilie hus med carport og flatt tak, noe som skaper et enda mer moderne uttrykk. Se tegninger av boligene i vårt galleri.

Bra 157m2-159m2
  emilie flat tak.flat tomt  Sveberg kart felt B7.jpg  svebergpanormamakart.jpg  Arkitekttegninger 1-16 emilie takterasse spesial retvendt  Arkitekttegninger 1-16  emilie takterase speisal rettvendtt  Arkitekttegninger 1-16  emilie takterasse spesial retvendt1  Malviksenteret  Kunstgressbane  sveberg skole  Abrahallen 

Objekter

Artikler