Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Draget boligfelt

Draget
Om Draget boligfelt:

Utviklingen av boligfeltet Draget har vært en suksess. Gjennom vårt heleide datterselskap Draget AS har vi gjennomført utbygging av infrastrukturen i boligfeltet Draget med ca. 140tomter og 210 boenheter. Bygging av boliger har for fullt kommet i gang og de første boligene ble tatt i bruk før jul 2012. Vi har fortsatt ledige tomter for salg og vi prosjekterer også nye boliger for bygging og salg. Det er mye spennende som skjer på Draget, vi har mange flotte prosjekter på gang med nøkkelferdige boliger. Vi har allerede solgt 6 av 7 Gretehus. Nå begynner vi med Ulla-husene og Rekkehus på Draget.

Adkomst
For å komme til Draget, tar du av i Dalekrysset ved gamle Sterkoder. Kjør forbi Dalehallen og ta andre avkjøring til venstre. Følg denne veien til toppen, og du kommer til Draget. Det er vei på området så det er mulig å kjøre bil ned til feltet.

Beliggenhet
Draget på Dale har en meget attraktiv beliggenhet med fantastisk utsikt mot Tustna, Smøla, Skorpa, Grip, sentrum og havna. Du kjører inn til sentrum på 7-8 minutter, på kortere tid er du på Løkkemyra. Det er barnehager, skole, idrettshall og turstier i umiddelbar nærhet, ballbinge og flere lekeplasser på feltet. Det er også en ny matvarebutikk i gåavstand til feltet. Dale er et meget barnevennlig og attraktivt boligområde i Kristiansund, hvor både barnefamilier og voksne vil trives godt. Kun 5.min til Kristiansund lufthavn, Kvernberget.

Adkomst
For å komme til Draget, tar du av i Dalekrysset ved gamle Sterkoder. Kjør forbi Dalehallen og ta andre avkjøring til venstre. Følg denne veien til toppen, og du kommer til Draget. Det er vei på området så det er mulig å kjøre bil ned til feltet.

Mange muligheter på Draget
Ønsker du å bygge din drømmebolig på Draget? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy din boligdrøm. Ta en titt på IEC hus for å se deres 15 ulike hustyper: http://www.iec-hus.no/hus/ . En huskjøper har mange ulike meninger om hva som er det perfekte huset, og alle har sine egne ønsker og krav til boligen som skal bygges. IEC-HUS har derfor sørget for at deres 15 ulike hustyper varierer i størrelse og uttrykk, slik at de har boliger for enhver smak. De 15 hustypene finnes dessuten i forskjellige varianter, og man kan dermed ta utgangspunkt i en av deres nærmere 40 ulike husmodeller. Husmodellene kan dessuten tilpasses dine ønsker og behov og IEC-HUS har dyktige boligkonsulenter som hjelper deg gledelig med å finne løsningen som passer deg best. Alle husmodellene kan bygges på både flat- og skrånet tomt.

Kun fantasien kan sette grenser når du bygger din bolig på Draget!
Draget  Utsikt fra tomtene  Utsikt fra tomtene  Nærområdet på Draget  Nærområdet på Draget  Kiwi på Draget  Ullahus på Draget  Ullahus på Draget  Ullahus på Draget  Ullahus på Draget  Tomansbolig Draget  Hus på Draget  Hus på Draget  Hus på Draget  Gretehus på Draget 

Artikler